Årsmøde & generalforsamling onsdag den 25. marts kl. 17.15 – 21.00

Der er generalforsamling/årsmøde onsdag den 25. marts kl. 17.15 – 21.00 i Studiestræde 24 Store mødelokale 1.sal i København.
Det er 5 års fejring af Feministisk Forandring, så vi starter med oplæg af Susanne Langer om aktivisme ud fra erfaringen fra ”Extension Rebellions”. Herefter byder vi på lidt mad & drikke.
På generalforsamlingen er der kommet et forslag til politikpapir Udkast til Feministisk Forandrings politik om kønsbaseret vold.
Herefter tager vi hul på alt det sædvanlige i en generalforsamling nemlig:Valg af dirigentValg af referentBeretningRegnskab, budget og kontingentFremlæggelse og behandling af forslag til arbejdsprogramBehandling af indkomne forslagValg af bestyrelse og suppleanterValg af revisorEventuelt Vi håber, du har lyst til at deltage!

Du kan også overveje, om det er noget for dig at være med i bestyrelsen.
 
Hvis du har glemt at betale kontingent til foreningen, så kan du nå det endnu: 50 kr. for stud/ledig/pensionist og 150 kr. for andre til 5328 – 249675

Vi vil gerne vide, hvor mange der kommer, så meld dig på mail: info@feministiskforandring.dk
 
Mange feministiske hilsner fra bestyrelsen i Feministisk Forandring: Lise Lotte, Anne Margrete, Runa, Annelise, Jannie og Lisbeth 

  • Blev medlem hos Feministisk Forandring

    Medlemskab
Top

Tak til:  

info@Feministiskforandring.dk
© 2022