Kom ind i kampen sammen med Feministisk Forandring – bliv medlem

Du kan melde dig ind i foreningen Feministisk Forandring ved at indbetale på konto 5328 0249675. 150 kr. årlig for beskæftigede, 50 kr. for ledige/studerende/pensionister.
Når du melder dig ind, så får du mulighed for at være med til at lave politik på feministiske emner, som optager dig. Du kan engagerer dig i eller selv danne gruppe i foreningens regi. Du kan deltage i debat på foreningens lukkede gruppe for medlemmer, og du vil få flere muligheder for at være med til events og aktivisme i foreningens navn. Der bliver sendt nyhedsbreve jævnligt.
Hvis du har spørgsmål, så kontakt foreningen gennem mail: info@feministiskforandring.dk

Dan en aktivismegruppe om feministiske emner

Feministisk Forandring tilbyder alle medlemmer at være med i en aktivismegruppe. Der findes p.t. 2 aktive aktivismegrupper:

Feministisk økonomisk aktivismegruppe

55+ aktivsmegruppen

Man kan danne nye grupper. Grupperne har til formål at gøre alle foreningens medlemmer aktive på det niveau, de mener, er det rigtig for dem. Foreningen ønsker aktivisme og udadvendthed omkring feministiske emner.
Hvis du ønsker at beskæftige dig med et feministisk emner, som ligger uden for de eksisterende grupper, så kontakt bestyrelsen og kom med dit forslag. Så kan dit forslag blive annonceret i den lukkede Facebookside og komme med i et nyhedsbrev. Foreningen stiller mulighed for at booke lokale til rådighed. Kontakt bestyrelsen på mail: info@feministiskforandring.dk

Blev medlem

Medlemskab

  • Blev medlem hos Feministisk Forandring

    Medlemskab
Top

Tak til:  

info@Feministiskforandring.dk
© 2022